Hoe kies je een trouwpak

Trouwpak man

Nivolet

Deze optie wordt uitsluitend aangeboden tijdens het avondgedeelte van een bruiloft. Het is een single breasted pak met een twee knopen single breasted jasje. De zoom past precies op uw eigen lies en kan worden voorzien van een stropdas om te worden gedragen met een vest of bretels.

Er zijn drie standaard varianten van het trouwpak – het vest, het vest met een optionele smoking en het overhemd. Als uw vriendin aan de linkerkant zit, zou het: keuze 2 of 3 zijn.

Als je vriendin de juiste plaats kiest, zal het zijn: 1 of 3, afhankelijk van wat de andere gast wil. Het vest is verkrijgbaar in 4 basiskleuren – wit, ivoor, grijs en zwart. Deze kleuren zijn goed geschikt voor een formele ceremonie. Als je vriendin rechts het gangpad afkomt, is het: 2 of 3.

Het vest kan ook worden gemaakt van lichtere stof, zoals polyester, rayon of een mengsel van katoen, zijde en polyester. De kleuren zijn zoals hierboven vermeld, maar sommige aangepaste kleuren kunnen worden gebruikt. De algemene regel in de mode is om felle kleuren te gebruiken voor een felle kleur bruiloft. Accessoires kunnen aan het vest worden bevestigd in de kleuren die men kiest.

Het vest kan van alles zijn – het is jouw keuze. Het vest kan ook in verschillende uitvoeringen komen. Het kan één of twee knopen hebben. Het is er ook in verschillende stoffen, knopen en patch-tellingen. Voor een bruiloft kan het nodig zijn een vest te kiezen met een specifieke geweven, geknoopte of gestikte stof.

Onze keuze in – trouwvest is altijd een vest met knopen –

Cumposto – leg uw knoop in de Windsor

pastorale huwelijken: zie de rubriek over Cumposto

Vest – uw keuze uit 2 of 3 knopen (past meestal) met stof die gemaakt is van lichtgewicht stof

Presentator – dit is een vast thema met uw keuze van stof en knopen. Dit is een goede optie als het tijdstip minder belangrijk is en iedereen van het moment wil genieten

etti – dit is een zacht, getailleerd, wit overhemd met knoopjes of knipjes

Extra opties – knoop je knoop aan de voorkant aan een elastiekje (vang zijn staart)

Zijde satijn – klassieke textuur voor bruiloften. Combineer het met een slepend vest

Zachte Laurelin – zachte stof gebruikt om zachtheid toe te voegen aan anders stevige en concrete themahuwelijken

Zachte Flannel – een Flannel stof gedragen over de schouders en licht besprenkeld met grijs ook bekend als camel

Lees meer:
Maatpak
Blauw pak

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>