Hoe krijg je betere cafe tafels

Photobooth

Je hoeft de muur niet te schalen of om de mensen heen te werken. Als je klaar bent met je foto, neem je hem gewoon mee naar je auto of een ruimte met airconditioning en hang je hem weer op na een lekker hapje eten met het gezin.

Photobooths zijn ideaal om een goede klantenservice aan te moedigen. Hoe meer tevreden uw gasten met de dienst zijn, hoe meer zij bereid zullen zijn om uw dienst in de toekomst te gebruiken. Één van de meest onderbenutte eigenschappen van photobooths is de grote acteurs, de fotografen, en de videografen die worden opgeleid om de beste foto’s te nemen. Het maakt de gebeurtenis ook minder ongemakkelijk wanneer iedereen dezelfde voorgestelde foto heeft.

Special effects fotografen hebben de vaardigheid om beelden te creëren die gemaakt zijn om het verhaal te versterken. Fotohokjes trekken de aandacht weg van het verhaal door bewegende beelden te tonen die overal in uw ruimte passen.

Dat is geweldig als u een fondsenwerving organiseert, maar voor de meeste kantoren en kantoren in Canada zijn fotohokjes niet langer alleen voor feestjes. Daarom moeten fotohokjes in elke kamer en elke hoekwand worden geplaatst. Met de groei van sociale netwerksites en smartphones is het zelfs een reclame geworden.

Een typische high-rent fotohokje wordt gebruikt door restaurant werknemers om foto’s te nemen van hun borden eten. Binnen de kaders zult u gasten zien poseren. Mensen doen dit omdat het hen er goed laat uitzien en hen bezig houdt. Dit speelt goed met het restaurantconcept. Je kunt verschillende dingen proberen om de klanten dichterbij te laten komen. Hier is een voorbeeld:

Er is veel ruimte 20 cm onder de camera en er kunnen meer dan 100 mensen op de stoel voor je zitten. Wat als de camera in de hollandse deur een paar seconden beweegt? Kunt u zich die ervaring voorstellen?

Lees ook: Hoe krijg je betere cafe tafels voor portemonnee vriendelijke prijzen

Zelfs voordat je die foto op Facebook zette, dachten veel mensen: “Dit is echt leuk, maar wat denk ik wel niet?” Als je modieus maar generiek meubilair als dit gebruikt, is het moeilijk om te weten wie er op je stand zit. Je hebt geen idee of je een goede foto maakt of niet. Als je er echt zeker van wilt zijn dat je een geweldige foto neemt, moet je overwegen om een van je fotografen open te laten reiken, maar toch eerst naar binnen te laten gaan. In het geval van een kind, kun je ook de ouders aan de lijn hebben. Er zijn ook foto’s die in de meest uiteenlopende situaties kunnen worden bewerkt.

Als u uw gasten wilt laten zien dat u deel uitmaakt van het fotohokje, koop dan een paar oortjes. Sommige mannen dragen de oortelefoons vastgemaakt aan hun hemd omdat het de enige manier is waarop ze kunnen genieten van een foto van een meer of een uitstapje naar een strand.

Soorten van Photobooths

Melatonine Photobooths: Dit type photobooth werd in 1968 in Noord-Amerika ontwikkeld door Dr. Samuel Gold. Tijdens zijn experimenten in deze ruimte bleek dat bloedrode foto’s gemaakt door melatonine de verveling verminderen en de klant aandachtiger houden. Daniel Kish heeft een nieuw product dat de oortelefoons in staat stelt de juiste melatoninespiegel te activeren, waardoor u wakker kunt blijven en meer belangstelling krijgt. One aremp is de meest voorkomende intelligente telefoon achtergrond was een resultaat van dit onderzoek.

Circuit Board Photobooth: Het werd uitgevonden in Amerika door Leo Harmison in 1892. Deze kleine ruimte is vergelijkbaar met een balzaal met een groot scherm waar alle foto’s worden geleid en de foto’s naar de kijker gaan met behulp van kabels met verschillende capaciteiten, vergelijkbaar met die in onze smartphones. Doeltreffend.

Ongeacht het type photobooth, ongeacht de grootte van de ruimte, is het beter om stoelen uit te delen in plaats van mensen te dwingen te gaan zitten. De sfeer van de photobooth hangt ook af van uw keuze van meubilair. Als u voor een traditionele en elegante omgeving kiest, is de verlichting misschien niet goed, zodat u toch comfortabel kunt gaan zitten om foto’s te maken.

Een ander idee is om een klassieke piano te plaatsen met alle muziek die uit het plafond komt. Het geeft een elegante en patriottische sfeer. Gebruik vervolgens spiegels of glazen panelen om het water van een spuitende waterfontein of een vogelperspectief van de zonsondergang of sterrenhemel te weerspiegelen.

Een ander voordeel is dat een flamenco-orkest flamenco speelt op het grote scherm. Het voegt zeker drama toe.

Hoe zet je een fotohokje op?

Het opzetten van een photobooth is een voor de hand liggende en tijdrovende bezigheid. Het opzetten van een photobooth moet gebeuren tijdens de planningsfase van uw evenement. Laten we beginnen:

Begin met het kiezen van een kamer of ruimte in uw huis waar uw photobooth komt te staan. Meet de ruimte op en hoek elke muur, zodat u genoeg ruimte hebt aan elke muur en de vier hoeken. Isoleer de kamer zorgvuldig.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>