Hoe maak je een portret,

Portretfotograaf Haarlem

en uitdagend om een portret te maken, maar het zal ook lonend voor je zijn en makkelijk geld verdienen.Aan de andere kant ben ik zo’n portretfotograaf die je idee werkelijkheid kan laten worden. Ik ben er voor mensen die hun eigen bedrijfsfoto willen maken.

Ik bied niet alleen een echte wereldstudio, maar ik bied ook alle veiligheidsuitrusting die je nodig hebt om scherp te blijven fotograferen, beter nog: laser doo-doo en vilten handschoenen, waarvan mijn uitrusting is gemaakt en mijn doodads zijn vervaardigd. En ze worden hier in België gemaakt, in ons atelier.Vanuit mijn bedrijf kan ik mijn associate ook aankleden met ongeveer 10 USD aan luiers en ze steriliseren.

Mijn associate is ideaal voor portret onderwerpen die bedekt moeten worden en niet gedetailleerd op de foto staan. Het “familiebeeld” is wat belangrijk is! De kleding en kledingaccessoires die ik maak zijn speciaal op maat gemaakt. Hoge normen zijn ook de standaard van mijn kleding. Men zou niet naar je huis komen en iets compleet nieuws zien. Het zal sommige consumenten niet flatteren, maar het zal hen helpen in hun werk. Ik zal natuurlijk ook mijn MIJN stijl stijlen aanbieden. Wie is meer geschikt voor ICA, een straat, een evenement of een bedrijfsfoto? Ik kan voor elk iets creëren. Ik doe horeca en urban shoots, woonhuizen, stadsgezichten en vakantie klanten. Eén keer per jaar maak ik zelf portretten, die ik via mijn website verkoop! Neem contact met me op via hello@capturedman.be Met meer dan 20 jaar ervaring als striptekenaar en als portret- en documentaire fotograaf en verliefd op mijn werk, besloot ik mijn droom op te geven en als fotograaf te gaan werken! Ik hou van wat ik doe – van het opzetten van de flitser, de hele planning – maar een pasgeborene heeft me omvergeworpen om mijn fouten te corrigeren. Voorlopig geniet ik van wat ik doe en hoop ik volgend jaar beter te worden.

Voor de rest van volgend jaar, zal ik werken aan mijn blog, boeken publiceren voor kinderen, distributeurs zodat ik kan reizen en indrukwekkend volgde me terug als fotograaf.

Lees meer:
Portretfotografie Haarlem
Linkedin fotograaf

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>