Peddel Surfen

Sup verhuur

De meeste mensen die gaan op SUP, doen dat in het zuidelijk deel van Californië. Hier is er een enigszins gecontroleerde omgeving. De golven die je te zien krijgt zijn niet van het soort dat je ergens anders in de wereld zult vinden. Het is altijd verbazingwekkend om te zien hoe deze sport zich heeft ontwikkeld.

De paddle surfers zijn constant op zoek naar nieuwe plaatsen waar paddle surfers naartoe kunnen gaan, en nieuwe manieren om golven te vangen.Bootladingen mensen paddle surfen over de hele wereld, het is erg leuk om zo’n diversiteit in gedachten en manier van leven te zien tijdens het surfen in de oceaan. Sommige plaatsen zijn pas recent bezocht door peddelsurfers die geen idee hebben wat voor avonturen hen te wachten staan. Sommige plaatsen zullen altijd nieuwe peddelaars hebben op deze kustlijnen.

Sommige plaatsen zijn gevaarlijk voor peddelaars, omdat het water erg koud is. Er zijn altijd koudwaterdagen wanneer de branding laag is, zodat het gebied minder druk kan worden. Koudwater peddelaars moeten zeer dicht bij stranden zien te komen die open en beschermd zijn. Er is altijd een risico op verdrinking, wat een kans is die aan elke watersport wordt gegeven. Zelfs in Californië, waar het water een zeer mild klimaat heeft, zijn er lokatiekaarten van specifieke stranden die doelen hebben voor surfers die in specifieke gebieden willen surfen of zich grote zorgen maken over een storm.

Peddelsurfen verveelt nooit, zolang er maar een beetje uitdaging en spanning is. Iedereen peddelt met verschillende snelheden en stoten, het is altijd proberen om iets anders te doen.

Iets anders waar ik in geloof is de relatie van mijn vrienden en mijn gemeenschap met de natuur. Mijn vriendin gelooft niet in het promoten van vervuiling, omdat het onze oceanen vernietigt, en ze kan en zal hopelijk geen tweede kans krijgen. Ik kan niet wachten om op te groeien en te leren over zo’n vervuilende activiteit.

Lees meer:
Bedrijfsfeest
Sup huren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>