Tips voor een mooie fotoshoot

Fotograaf Rotterdam

Uitstraling – tips voor receptie of bijeenkomst:

Uiteindelijk vragen wij dat u ons na het ontharen de juiste zorg geeft – met de belofte dat uw kind(eren) er goed uit zullen zien en zich goed zullen voelen. Een mooi eindresultaat is niet genoeg! Een kind met een mooie en comfortabele fotoshoot moet er goed uitzien op zijn/haar verjaardag. Ook worden grotere laatste foto’s van uw kind(eren) gemaakt, 20-30 minuten voordat uw kind(eren) er klaar voor is. Uw kind(eren) moet(en) zijn/haar ogen dicht doen!

Als u van mening bent dat uw kind(eren) er niet “compleet” uitziet of zich niet “compleet” voelt tijdens een fotoshoot, bieden wij u een verzameling thumbnails of een eerste foto aan. Het lijkt misschien een goed idee om dit eerst te proberen voor het kind dat u daarna besluit te poseren, maar het is gegarandeerd dat uw kind niet zal begrijpen hoe hij of zij er op die ene dag uit hoort te zien. Want ook al lijkt het kind op de eerste foto, u zult nooit kunnen zien hoe uw kind er daarna hoort uit te zien en zich hoort te voelen.

Over het algemeen mogen uw kinderen naakt poseren voor foto’s als ze in een positie kunnen komen waarin ze comfortabel een promotiefoto van zichzelf kunnen maken met een neutrale uitdrukking, met een soort discretie (laat liefde het winnen van alle andere gevoelens), en vooral met een goede wedgie-vrije kont. Dit betekent dat de meesten van hen ofwel actief zijn, ofwel op hun zij liggen of op een bank/bed zitten. Zij die dat willen kunnen ofwel licht strapless met je uitrusting aan, ofwel lingerie dragen – als je je daar prettig bij voelt. Houd er rekening mee dat delen van het lichaam ongeschikt kunnen zijn voor de leeftijd van uw kind.

Omdat we gewend zijn met kleine kinderen en zwangere vrouwen te werken, bieden we op bepaalde foto’s geen hakken aan. We verwachten van onze klanten dat ze hun billen, benen en kruis bloot geven als de fotoshoot voor naakten op hakken zal zijn. Dat is geen ja of een nee, maar het is ook niet “niet toegestaan” om zichtbare hakken te hebben op een shoot!

Wat betreft het poseren voor de “fotoshoot:”

Een volledig interview, dat u en uw kind(eren) vooraf moeten ondertekenen.

Verwacht niet dat u het standpunt van uw kind kunt nabootsen of aanpassen aan dat van hem of haar. Als het toch moet, neem dan zelf de foto-instellingen, poseer en onthouding over de kadrering van uw kind, want anders creëert uw kind een onhandige en onnatuurlijke scène, die we misschien helemaal niet leuk vinden.

Zet uw kind(eren) op met een hoed als het een kleine jongen is, of met zware kleding als u denkt dat het een klein meisje is. U kunt niet heel ver van het kind af poseren, want als uw kind in beeld komt is dat het! Maar als u die kant op gaat, kunnen we de foto maken.

Leg al uw kleren en kinderen onder de bank, of als het uw gebied is zouden we voorstellen om ze op stoelen te zetten, maar als uw kind geen kleine man is zullen we het niet vertellen!!!

Doe niet alsof u uw kind trekt. In een gesprek of een andere situatie bent u verplicht zelfbeheersing te tonen en uw kind(eren) niet lastig te vallen!

U moet voor uw kind gaan staan, maar alleen om “een gunstige foto te maken”.

Duw je kind niet tegen een fotolijstje en laat je kind niet voor de camera vouwen. Probeer één voor één te fotograferen voordat je de opname splitst!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>